2010-10-28 18:45:20• hírek • Szatmar.ro

Extrém könnyű VSK-győzelem

A Palkó-Istrate duó tanítványai 22 góllal verték barátságos meccsen a Nagybányát.

A román férfi kézilabda élvonalbeli bajnokság mezőnye a válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt három hetes pihenőjét tölti. Ám hogy a játékosok ne essenek ki a ritmusból, a Szatmárnémeti VSK együttese több barátságos mérkőzést vívott az elmúlt egy héten. Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai legutóbb csütörtökön a Nagybányai Extrem együttesét fogadták. A mérkőzés mellesleg azért kezdődött 17 órakor, mert pontosan egy hét múlva, pontosan ebben az órában Nagyváradon lép majd pályára a VSK, akkor azonban már pontra megy a játék.

Mintegy harminc hűséges szurkoló előtt a vendégek szerezték meg az első gólt, ám ekkor vezetett utoljára a Nagybánya. Timofte gyorsan hintett egy négyest, ezt követően pedig már csak a gólkülönbség volt a kérdés, na meg az, hogy megdobják-e a hazaiak a félszázat. Nos, a VSK ezt végül fölül is teljesítette, és 51 gólig jutott, míg a vendégek 29-szer voltak eredményesek.


Könnyedén győzött a VSK a Nagybánya ellen
Könnyedén győzött a VSK a Nagybánya ellen


A találkozón a keret valamennyi ragja játéklehetőséget kapott, így az összecsapás remekül szolgálta a jövő heti, nagyváradi bajnokira való felkészülést, ahová mellesleg a klub ingyenes buszjáratot indít a szurkolóknak 13 órai indulással.

Szatmárnémeti VSK-Nagybányai Extrem 51-29 (26-13).
A szatmári gólszerzők: Timofte 12, Szavics 7, Mateaş 6, Surducan 5, Várady 5, Savlovschi 3, Oláh 3, Munea 3, Bejenariu 3, Liberţ 2, Vizsbovszkij 1, Oşvat 1.
Játszott még: Teremi, Panazan, Pogyină (kapusok), Mateş, Ardelean.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: